Framgång är ingen slump!

Anna Lindberg
Anna Lindberg

Jag var 14 år på OS i Atlanta! Jag var ung och oerfaren med en enorm drivkraft och med en vilja att bli bäst. Det var mitt första OS av totalt fem. OS i London blev mitt sista, då var jag 30 år och hade blivit mamma. Jag har haft en lång idrottskarriär med olika förutsättningar, men min inställning har alltid varit densamma. Att få göra det jag verkligen brinner för, och göra det fullt ut! Passionen, tillsammans med hårt arbete är en förutsättning för mig att kunna prestera som bäst, när det gäller som mest.

Idrotten kan stundtals kännas oerhört orättvis men samtidigt så magisk när framgången slutligen kommer. Vid framgång är det som att allt bara händer och då minns jag egentligen inte mycket av själva genomförandet. Det är innebörden av att vara väl förberedd och att jag har satt mig själv i ett läge av att bara kunna njuta, prestera och leverera. Ibland har jag önskat att jag var lite mer som när jag var 14 år, tiden innan pressen på mig själv blev för stor. Vissa gånger borde jag kanske ha njutit mer, njutit som jag gjorde de gånger då jag verkligen lyckades.

Jag vet ingen, som blivit bäst av att ha gjort så lite som möjligt! Framgång är ingen slump, framgång är något vi förtjänar! De som tror att framgång är en slump eller ren tur anser jag har bekymmer. Det är heller ingen slump, att vissa lyckas och andra inte. Först efter att ha upplevt motgång, vet vi vad hårt arbete verkligen är och vad det innebär att kämpa! De riktiga utmaningarna kommer när vi tvingas att stanna upp samt när vi lär oss att inte ta allt för givet, vi utmanas till att hitta nya vägar för att ta oss mot våra mål. Om jag inte är beredd att ge hundra procent så är garanterat någon annan det. Jag gillar den hänsynslösa målinriktade individen som är beredd att göra nästan vad som helst för att prestera på topp och nå högre än alla andra. Samtidigt som jag föredrar ödmjukhet och jag uppskattar människor som inte behöver bevisa något, varken för sig själv eller för andra oavsett hur bra de har presterat.

Vi får de resultat vi förtjänar!

AnnaL1

//Anna Lindberg

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *