Ett lite annorlunda sätt att tänka – som kan göra en stor skillnad i ditt liv!

Lili Öst
Lili Öst

Januari 2016. Ett nytt år. Ett helt oskrivet blad! Jag ÄLSKAR oskrivna blad! Varför, jo för att jag har all kraft i världen att skapa något jag vill läsa! Dessvärre är det många som inte är medvetna om varken sin skaparkraft eller att det är vi själva som till största del skapar vår egen livshistoria. Hur ser boken om ditt liv ut fram till nu? Är det en bok du gillar att läsa? Vad handlar den om? Har du hittills skrivit på ett sorgligt drama, en romantisk komedi eller ett actionladdat äventyr. Må gud förbjuda – en skräckhistoria! Eller det värsta scenariot – känner du som om sida efter sida är helt blanka och innehållslösa….?

Vad vill DU känna när du ser tillbaka på ditt liv, när du förhoppningsvis blivit så gammal så att du hunnit med allt det du vill uppleva. Det bästa med livet tycker jag är att det hela tiden ger oss en ny chans. En chans att börja om. Att fila på det vi inte är nöjda med och njuta av det som vi är glada för. Jag ser varje morgon som en ny chans. Tittar jag riktigt noga, ser jag att det finns en ny chans i varje andetag.
Vi gör fel många gånger i livet vi människor, men det är ju det som är en del av resan. Att göra fel – för att lära oss att skapa det som känns rätt. Många dessvärre, gör samma fel om och om igen. Men förväntar sig andra resultat… Något som för övrigt Einstein liknade vid galenskap!

Det jag hjälper mina klienter med är att bli medvetna om vad och hur de skapar det i sitt liv som ger resultat de är nöjda med, och vad det är de gör för att skapa och åter skapa motsatsen. Jag hjälper dem till självinsikt och klarhet och jag ger dem oerhört kraftfulla verktyg att mejsla ut sitt önskeliv med, genom att lära dem så mycket jag kan om Attraktionslagen. Jag träffar gärna mina klienter IRL, men coachar lika många via skype/telefon. Ett underbart fritt sätt för mig att jobba och lika underbart fritt för klienterna som kan sitta var som helst och jobba med sin personliga utveckling!

Varför sadlade jag då om från att jobba som artist – till att jobba med personlig utveckling?
Det hela började med att jag blev sjukskriven 2002 för utbrändhet. Jag förstod rätt fort att det inte enkom hade med att jag jobbade för mycket att göra, utan att snarare mina tanke- och känslomönster låg som grund för utbrändheten. Jag lärde mig så oerhört mycket av min egen resa att jag kände att det skulle vara totalt meningslöst att gå igenom allt detta om jag inte använde mig av det jag lärt mig inte bara i mitt eget liv, utan också för att hjälpa andra.
Så 2003 skrev jag min första musikaliska föreläsning PAUS eller KAOS, som handlade om stress, utbrändhet och dålig självbild och hur tätt dessa tre hänger ihop. Och därifrån har det varit en lång slingrig väg fram till där jag är idag. Attraktionslagen började jag att intressera mig för redan när jag var 20, så min egen utvecklings- och kunskapsresa i detta ämne är dryga 30 år. År där jag självstuderat denna oerhört intressanta naturlag och förstått till stor del hur många saker hänger ihop. Långt ifrån allt, men är på en positiv väg till klarhet.

Och jag hoppas att jag ska kunna så ett frö av insikt även till Dig under dessa kommande veckor.

With Love/Lili

Lili Öst helbild

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *