Fredag

Hej vänner!

Vad gillar ni att göra på fredagskvällarna? Jag föredrar att äta en riktig god middag med vänner/familj/pojkvän. Är oftast väldigt trött efter veckan, så ibland gillar jag att bara kolla på en film, äta något gott till middag +godis/glass och sen somna i soffan.

 

Vad gillar ni att göra på fredagar?

Alltid gott att avsluta jobbveckan på ett cafe’ med datorn och en riktig god kaffe som jag gör just nu. 🙂 Om du inte redan gjort det så kika in mina smycken och lite annat på min webbshop och unna dig själv något fint! Det är du värd så här i slutet av jobbveckan! <3

https://www.byelsasweden.com

 

En riktig lyxfredag nedan, ALLTSÅ när ni är i London nästa gång så måste ni besöka Novikov (den asiatiska delen). Beställ denna “tryffel scallops” den är verkligen to die för om man gillar god mat. Jag har varit där 3 gånger och tar alltid den. OBS boka bord, risken är annars att det är fullt. De har även en Italiensk del, fast den har jag aldrig testat. Säkert också helt magisk! 🙂

http://www.novikovrestaurant.co.uk

Ha en trevlig helg nu alla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *