Att röra på sig

Träning och mat kan vara väldigt provocerande i dagens samhälle.

God kväll på er! (sorry för ett sent inlägg idag)

Det blir mer och mer än trend att man ska få vara sin egen storlek – Body poitivity.  Jag tror att alla har olika förutsättningar, men jag tror inte det är hälsosamt för en kropp att väga vad som helst. Det är inte heller bra att väga för lite, absolut inte, det är inte det att jag säger att alla borde vara size 34. Men jag tror inte att någon är skapad för att vara hur stor som helst. Jag tror att vissa är byggda större, och vissa är byggda mindre. Men att trycka i sig skräp och att inte röra på sig det är INTE BODY POSITIVETY.

 

Detta är bra och ren mat, utan vitt raffinerat socker, utan pulver och annat skräp.

Do it yourself är alltid bättre, om man har tiden. (och det har du) I genomsnitt är vi vuxna på sociala medier mellan 4-6 timmar per dag. Använd lite av tiden till att planera och laga bra mat.

Några saker som jag tror på och försöker följa

  • Jag tror inte på pulver, jag tror på riktig mat.
  • Jag tror inte på att vara hungrig efter ett mål, jag tror på att vi ska äta oss mätta, utan att överäta.
  • Jag tror inte att man måste vara på gymmet 7 dagar i veckan, men ja tror att någon rörelse måste in i vår vardag, varje dag.
  • Jag tror på att unna sig något gott i form av socker ibland, men inte hela tiden.
  • Jag tror inte på aldrig/alltid metoder.
  1. Blir du provocerad?
  2. Tycker du att alla storlekar är hälsosamma?

 

Skriv gärna en kommentar om hur din syn på mat och träning ser ut!!

Ha en fin onsdag nu!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *