Var får du din energi ifrån?

Godmorgon!

Jag har tänkt en del på vart jag får min energi i från. Vet du varifrån du får din? Jag får energi av att vara bland mycket folk för jag älskar människor och gillar sociala sammanhang. Men ibland eller ja oftast så blir jag rätt  så trött efteråt, speciellt om det är en stor crowd, mycket ljus, olika röster som pratar, som jag då får svårt att sortera i. Då upplever jag att jag måste  ta mycket energi åt att lyssna och försöka höra vad den personen jag pratar med säger. Sen har jag märkt att folk ofta har svårt att höra vad jag säger, nemen  jag förstår inte hur folk kan få sin röst att låta både extremt högt och tydlig på samma gång (?!).

Jag älskar att träffa nya människor, så på ett sätt ger det mig energi samtidigt som det tar mycket. Mycket av allt det här beror också på min hjärntrötthet som jag drabbades av efter mina hjärtstopp och syrebrist i hjärnan som jag då fick. Jag orkar inte lika mycket som innan, så jag måste vara försiktig med mig själv. Samtidigt är det så svårt när jag ÄLSKAR att göra saker och att träffa människor.

Men jag brukar säga att det är värt det! 

Ibland vet jag att ett sammanhang till exempel ett event, en fest eller vad det nu kan vara kommer att trötta ut min hjärna. Men jag går ändå dit för att jag tycker att det är värt det,  jag fylls med en annan slags energi. Ibland måste jag ta det lugnt dagen efter, men jag tycker att det var värt det, och då är jag nöjd.

SOMETIMES A COFFEE & A PASTRY IS ALL YOU NEED!

Hur känner du kring stora sociala sammanhang. Ger det eller tar det energi ifrån dig?

Om ni får tråkigt idag så kan ni alltid kolla in min instagram: Byelsasweden

Eller besöka min hemsida med webbshop, jag har en hel del nyheter under fliken “News” som ni INTE VILL MISSA! www.byelsasweden.com

 

Ha en fin dag så hörs vi imorgon!

 

4 kommentarer

  1. Jag får energi på sikt av stora event och spännande grejer som inspirerar mig, men i stunden är det ofta tröttande!

  2. Som hjärntrött i skrivande stund och många månader tillbaka känner jag igen mig på pricken (ännu en erfarenhet vi uppenbarligen delar). ❤

    1. Ja vad ska man säga, det är jätte tufft. Det är en viktig sak att våga öppna sig om, för att hjälpa varandra. 🙂
      Hoppas att det blir bättre för dig med, man måste våga lyssna på kroppen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *