Något litet som gör stor skillnad

Linda Sundberg
Linda Sundberg

1 MILJON kronor på 1 år, så mycket har våra Hjärtebarnsarmband dragit in till Hjärtebarnsfonden!

I somras hade jag förmånen att pärla armband tillsammans med andra hjärtebarnsföräldrar. Det har varit helt fantastiskt roligt att följa hur dessa fina armband inbringar så mycket pengar till Hjärtebarnsfonden, i dagsläget 1 miljon kronor. Allting startade för ett år sedan av ett föräldrapar i Skåne. De bestämde sig för att göra något för hjärtebarnen, något i allt enkelhet på lite lediga stunder.

Litet har idag blivit stort, nästan en lavin. I dag sitter det många entusiastiska föräldrar runt om i Sverige och pärlar för glatta livet och för hjärtebarnen. Jag tror att det är känslan av att kunna göra skillnad för någon som är drivet för oss föräldrar som håller på och pärlar.

Som ordförande är jag stolt över detta förbund som har en sådan stark känsla av samhörighet och viljan att göra skillnad tillsammans! Pengarna som inkommer till Hjärtebarnsfonden stöttar våra familjer i olika tuffa skeden av livet. Du kan köpa ett armband och stötta oss genom att beställa på www.hjartebarn.se/gavoshop

 

armband

 

Gör skillnad du också!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *