Att våga leva sin dröm!

Elin & Sofia Hagrenius, Faith

 

Ja, vi minns det som i går den dagen då vi bestämde oss – nu kör vi….! Den där pirrande känslan i magen av att kasta sig ut och egentligen inte ha en aning om var det leder. Det var många tankar som snurrade runt i huvudet för vi hade ju ingen aning om hur man gör för att starta ett företag.

Så det blev jag (Sofia) som fick förmånen att gå en starta eget-kurs där vi fick en liten inblick i allt från att registrera firma till bokföring, marknadsföring och andra stora och små saker som rör företagande. Något som jag verkligen rekommenderar till den som vill starta eget men inte riktigt vet vart man ska börja. Under tiden körde vi i gång med en marknadsundersökning där vi själva gick runt på stan och delade ut enkäter som man fick fylla i för att se om vår idé om att öppna en butik med smycken och accessoarer var något att bygga vidare på.

Det var där allt började och vi bestämde oss att nu gör vi vår dröm till verklighet!

Det var i mars år 2000 som vi slog upp dörrarna för vår butik i en liten charmig lokal på en tvärgata i Borås efter flera veckors slit med renovering. Hjälp vad vi jobbade på! Man har ju inte direkt budget att anlita folk till det så det var bara att köra på med fantastisk hjälp av vår underbara familj, släkt och härliga vänner! Vi insåg ganska strax efter vi hade öppnat att vi hade för mycket egna idéer om vad för typ av smycken vi vill ha in i butiken men att det var svårt att hitta leverantörer som hade just det vi sökte. Det var då vi började skissa själva på vad vi ville ha och det var här vår nästa dröm föddes: designa och producera smycken! Tänk att få skapa något från sina egna tankar och idéer och ha ett eget varumärke! Vi slet hårt för att hitta rätt kanaler och bra producenter men till slut uppnådde vi denna drömmen också vi hade vårt egna varumärke och vår resa fortsatte!

Våra visioner och drömmar har inte mättats – snarare tvärt om🙂

Ja, vi vill helt enkel uppmana unga tjejer som har stora drömmar att våga!!! Det är det som är nyckeln till att uppnå sina drömmar.

 

If your dreams don´t scare you, they´re not big enough!

Systerliga kramar Elin & Sofia

 

Vår första butikslokal 2000-2002

 

Vår andra butikslokal 2002-2016
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *