Systerskap är styrka!

Elin & Sofia Hagrenius, Faith

 

Tänkt vad många gånger man tänkt – vilken tur att jag har en syster!

En syster som kan läsa en som en öppen bok, man behöver inte prata för hon vet precis vad man känner och hur man mår. Som delar all glädje och som lyfter en när man är nere och stöttar en när det känns tungt. JA hon finns alltid där i både stort och smått.

För oss har vårt systerskap varit en stor del i företagandet. Någon att dela både med- och motgångar med. Vi har många gånger funderat hur det skulle varit att var ensam och driva ett företag. För vår del känns den tanken väldigt tuff. Det enorma stödet vi har i varandra är helt ovärderlig! Att kunna ha någon vid sin sida som pushar när det känns tufft och kunna backa upp när det behövs. Vi har alltid lyckas dela på den biten att ena gången är det en som är extra stark och nästa gång är det den andra.

Men systerskap är så mycket mer för oss. Det är inte bara systrar som vi, utan vårt systerskap som vi delar med våra anställda, våra kunder, partners och våra vänner.

Vi finner systerskap i alla härliga människor som vi mött genom åren inom företagandet (mentorer, andra företagare, leverantörer mm). Vi tror på att dela med sig av det man kan och det man gått igenom, att kunna bolla idéer och erfarenheter. Det är så systrar är och det är så man hjälper varandra! Vi tänker ofta på alla våra systrar tillsammans är vi starka!

Systerskap är framför allt våra fantastiska tjejer som jobbar hos oss. Hos oss på Faith är vi alla systrar, vi är en familj och kunderna är våra vänner. För oss är det självklart att man som systrar ställer upp för varandra, finns där när det behövs och stöttar varandra, upplever saker och har kul tillsammans!

I helgen gjorde vi en tripp tillsammans med våra tjejer på Faith. Vi tog en tur till Boulebar i Göteborg. En supermysig boulebar som har både en inom- och utomhuspark. Där vi tillsammans fick lära oss att spela boule för att sedan göra upp i en hård kamp om att bli boulemästare 🙂 otroligt roligt trots att ingen av oss vann 🙂 det var Maria som tog hem titeln! Efter det avnjöt vi en fantastisk brunch. Det här kan vi varmt rekommendera om man vill hitta på något mysigt tillsammans med vänner eller familj.

 

En dag fylld med massor av mys och energi….!

Maria – Boulemästaren!
Boule-proffsen!
Vår fantastiska bouleguide Simon

 

Godaste brunchen!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *