Hur vi tankar energi

 

Elin & Sofia Hagrenius, Faith

 

Vi har haft en intensiv vecka. Här i Borås är studentbalerna i full gång för att avslutas med studenten fredag nästa vecka.

Vi har haft fullt upp i vår fysiska butik och webbutik nu blandat med nya kollektioner som ska sättas i produktion och prover som ska godkännas. Men vad härligt det är när det är fullt upp och det går i ett. Det är konstigt det där att man fylls med energi när det är mycket att göra. Man tänker att det borde vara tvärt om.

Kanske det är för att på jobbet är vi i vår kreativa bubbla och det är här nya idéer hela tiden föds.

Hur vi tankar energi…..

 

SOFIA

 

 

Jag är den där tjejen som måste träna för att fungera. Det är här jag gör av med energi för att fylla på med ny. Det känns på något sätt som att min hjärna slutar fungera om jag inte får motion. Så oftast kl 06.00 mån-fre hittar ni mig på gymmet med härliga träningsvänner för att starta dagen på det perfekta sättet för att fyllas med energi för att möta dagens utmaningar.

 

 

 

 

Men jag älskar även att bara ta på mig löpskorna och ta en löprunda hemma i skogen, helst ensam för att få den där tiden för mig själv, det är det bästa sättet att bara rensa tankar när man har som mest. Jaaa och såklart min nya sport MTB. Jag fick en cykel av min fina sambo Nicke i vintras för att han tyckte att vi kunde ha en rolig sport som vi kunde göra tillsammans. Det är första säsongen jag cyklar nu, först var jag lite skeptisk men att cykla i skogen är helt fantastisk!! Just att vara i naturen och följa alla årstider och andas in ny härlig luft känns helt magiskt! Jag har alltid älskat att motionera ända sedan jag varit liten, kanske för att jag har svårt att sitta still för länge men också för att jag tycker om att testa nya saker och utmana mig själv!

 

Men självklart får jag energi från annat än motion. Bara att få vakna upp hemma göra en god frukost, plocka blommor och sätta mig på altanen och titta ut över sjön. Det är helt magiskt! Jag tror på att uppskatta de små sakerna i livet – vardagslyxen helt enkelt.

Sist men inte minst min fantastiska familj och underbara vänner, de boostar mig med massor av energi….! Man är så lyckligt lottad att man har just dem.

Just nu känns det bara fantastiskt att vakna upp till solen som ler mot mig varje dag!

 

 

ELIN

Jag är en riktig periodare vad det gäller träning till skillnad från min syster Sofia, men nu har jag tagit mig i kragen och går ut och går minst 40 min varje dag. Det är skönt att få den stunden för sig själv och sina egna tankar, lite som meditation.

 

 

Annars är jag en riktig bokslukare. Jag ÄLSKAR att läsa böcker. Det är en sådan rogivande känsla att bara sjunka ner med en härlig bok. Du hittar mig på uteplatsen i vårt inglasade uterum uppkrupen i soffan med en bok i händerna eller i skuggan i en solstol beroende på väder.

 

 

 

 

Yoga är fantastisk! Stärker både kroppen och knoppen 😉 och du blir smidigare =) Jag skulle vilja yoga mer än vad jag gör men jag har bara mig själv att skylla. Man skulle kunna gå upp lite tidigare varje dag för att inleda dagen med solhälsningen men jag är inte där än, men snart…… eller? För de dagarna jag gör det mår kroppen och knoppen såå bra.

 

Familj och vänner, snacka om energikick! Denna tiden på året är det extra mycket allt. Fotboll med Måns (fördelen är att ha en stor trädgård där det ryms en hel fotbollsplan) det ska tilläggas att jag är ingen fotbollstjej men har nog blivit det lite mer med en son som älskar fotboll. Grillkvällar i massor! Älskar att bjuda hem vänner och familj på grillkvällar. Soliga dagar och kvällar blir det gärna brygghäng hos Sofia och Nicke. Underbart! Det är det enda jag saknar hemma., en sjö eller pool. Min man vill absolut inte ha en pool men skam den som ger sig… jag ska nog övertala honom;)

Nu hoppas vi på en fortsatt solig sommar så vi kan fylla på energin…

Systerliga kramar Elin & Sofia

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *