Kör på magkänslan

Vi har kommit till sista inlägget från min sida, och jag hade en klar plan över vad jag skulle skriva men fick liksom inte riktigt feeling på söndagskvällen att skriva det jag tänkt.
Så, jag följde min magkänsla, raderade rubriken och började helt enkelt om!

För det var nämligen ett av mina nyårslöften inför 2018. Att köra på min magkänsla. Känns det ej rätt – gör det ej. Ett annat löfte var, ta inte så snabba spontana beslut, sova på saken. Såklart det händer att jag kanske inte helt följer magkänslan jämt, och ja jag tar ibland lite snabba beslut fortfarande, men jag har faktiskt sett en förändring.
Det till det bättre! Så nu kör jag på magkänslan, och skriver istället om vad som hänt de senaste dagarna och vad som komma skall.

Igår kom jag hem från vår teamavslutning som hölls i vår verkstad i Vikmanshyttan. Temat var ”Oktoberfest”, och jag tror vi ändå gör bäst i att lämna några bilder utanför dagsljus…
Hurusom, en trevlig kväll och återigen, jag är så tacksam över att fått tillbringa detta racingår med PWR.

Måndag till onsdag kommer jag, tillsammans med Lisa som skött min bil i år, att jobba som värdinnor på Älvsjömässan. Så har ni vägarna förbi Stockholm och mässa, kom och säg hej till oss i Lecabs monter! På torsdag är det dags att byta sulor på min SEAT och dra på vinterdäcken, för att sedan på fredag flyga till Belgien och arbeta som instruktör där i ca 1 vecka. Racingbanan heter Spa, och det är rätt ofta man får säga ”Nej, jag ska inte på Spa. Jag ska jobba på Spa, det finns nämligen en racingbana som heter så”.
När jag väl kommer hem har Red Bull ett event som heter E-WKND, där man bl a kommer kunna tävla i simulator mot mig och vinna fina priser!
För mer info, kika in www.redbull.com/ewknd

Därefter är det Barcelonaresan, tätt följd av en Tysklandsresa och sedan är det dags för denna dam att fylla 26 jordsnurr. (Som man så fint sa när man var typ 12 år gammal.)
Så, där har ni lite vad som hänt och framförallt vad som komma skall.

Jag vill tacka för att jag fick möjligheten att blogga här under 2 veckors tid och ge er i alla fall en liten inblick i mitt liv. 🙂

Ha de bäst, kanske ses vi här igen i en framtid!
// Mikaela

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *