Heléne Alklid och Väla och Yngwie

Idag har jag och Heléne varit i Väla och shoppat, ätit och pratat en massa. Jag har känt henne sen jag var liten, och när jag var typ fem och hon gick på högstadiet så var hon min största idol. Jag hade inte så höga krav då utan jag älskade henne villkorslöst eftersom

1: Hon var cool som rökte.

2: Hon var cool som ägde mycket smink.

3: Hon var cool och vuxen som GICK UTAN TERMOBYXOR på vintern. Jag har ett distinkt minne av att hon drar mig i en pulka i -10 grader och jag beundrar hennes übertajta 80-talsjeans och stövletter med klack. (Jag fick inte gå ut utan termobyxor, jag fick inte ha klackaskor och jag fick definitivt inte röka. Jag var så curlad.)

Jag älskar henne fortfarande men nu beror det främst på att

1: Hon är vass som ett jävla rakblad. Jag tror inte att det finns något jobb i hela världen som hon inte skulle klara av om hon gick in för det.

2: Hon tycker aldrig synd om sig själv utan fokuserar på allt hon har att vara tacksam över.

3: Hon är rolig.

Hon är även en fantastisk fotograf som håller på mycket med makrofotografering (extrema närbilder) och om ni vill se hennes foton så hittar ni dem här:

https://www.fotosidan.se/blogs/helene/index.htm?fbclid=IwAR3Yim01Own-hmEfTxOLeqgZ6HFPJuDF6TV5j1eMziCurZIUS08hr741fsE

Jag har skällt på henne och sagt att hon måste börja blogga lite igen. Om ni gillar hennes foton så går de att förstora och smälla upp på en fondvägg, bara kontakta henne om ni är intresserade av det.

Heléne Alklid och jag. Mina bågar har artikelnummer 21659041 och är färgade i en brun gradal 1.
Ja på den här nivån är det oftast när vi hänger.
Handtorken på Välas damrum. Är det någon mer än jag som alltid tänker på Yngwie när ni ser en sån här?

 

På återseende! /Katarina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *