Bellybuster och Machine och videoinspelning

Ikväll har jag hälsat på bandet Bellybuster när de spelar in sin nya video.

Bellybuster: B-O Kjellsson, Wincent Ek, Tomas Olsson, Martin Javerbrant.

Det är spännande tider för Bellybuster. Just nu sitter nämligen den amerikanske producenten “Machine” (Gene Freeman) i Austin, Texas och jobbar med deras nästa skiva som kommer i september. Jag kan avslöja att det låter redan svinbra, och då är det ändå långt ifrån klart. You’re in for a treat!

Martin kan för övrigt vara världens coolaste basist live.

 

Mellan tagningarna måste insatsen utvärderas…
… på den lilla, lilla skärmen.
Tomas berättade för mig hur enkelt han tycker det är att sjunga, spela och ta regi samtidigt. Bäst gillar han när han får lite koreografi, han är ju dansare i grunden. Det där sista kan jag ha hittat på.
B-O har rätt prioriteringar – glasögonen måste sitta perfekt.

Mellan de olika scenerna är det klädbyten, och rätt som det var så gjorde de en tagning med bar överkropp, allihop. Nej jag skojar inte och jag blir nog aldrig vad jag har varit. Kan ju såklart inte lägga ut foton här för då vill ju alla ha!
Nya kläder, ny scen och ny regi.

Klädbyte igen, och fram med drönaren! Den lät som en ilsken getingsvärm och Tomas tyckte att den stirrade elakt på honom.
“Den är inte farlig, det känns som att den är närmare än vad den är”
… men Tomas är inte helt övertygad.
Ser ni drönaren ovanför Wincent?

Drönaren i förgrunden.

“Har du tagit något foto med drönaren?” Ja B-O, det har jag.

På återseende! /Katarina

 

 

2 kommentarer

    1. Tack!! Betyder verkligen mycket när det kommer från dig! Och jag har fler foton 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *