Laxbowl och Balmain och Jenny Åkerman

Idag har jag haft långlunch med Jenny Åkerman ute i det fina sommarvädret. Man kan säga att Jenny är länken mellan mig i butiken och Specsavers huvudkontor, så vi har regelbundna möten och stämmer av sånt som vi tycker funkar bra, och försöker brainstorma lösningar på sånt som funkar mindre bra. Jenny har en bakgrund som säljare och det är toppen att bolla idéer med någon som själv jobbat på golvet som butikschef inom retail. Våra möten är pragmatiska och konkreta!

Jag har samma Marc Jacobsbåge som ni sett förut, artikelnummer 30769274 men idag med rosa glas. Jenny sportar en Balmain med artikelnummer 30570719. Bägge bågarna hittar du i din närmaste Specsaversbutik!

Min butik ligger granne med Stigs konditori, och jag blev väldigt nöjd när jag upptäckte att jag kunde få en laxbowl till lunch – jag älskar asiatisk mat!

På återseende! /Katarina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *