Berlin och brorson och ogräs

Godmorgon! Sitter här och stressbloggar lite med pattsvetten rinnande innan jag drar till flygplatsen! Jag ska nämligen tillbringa midsommarhelgen i Berlin! Fantastiskt roligt. Jag har alltid trivts i Tyskland och numera känns det ännu roligare eftersom den här lilla gullgrisen a.k.a. min brorson har en tysk mamma och är således halvtysk.

Egentligen är mina två veckors gästbloggande slut idag, men jag vill ju visa er allt kul vi ska göra i helgen! Så mitt sista inlägg kommer på söndag kväll och det kommer att bli EPISKT. Missa ej! Jag tänker att om jag skriver så, ja då måste Sofia förlänga mina två veckor. Hehe!

Vår trädgård har fullkomligt exploderat den här veckan med ömsom sol, ömsom regn. Och egentligen är väl nästan allt ni ser på den här bilden ogräs, men jag tycker att det är fantastiskt fint och tänker inte “rensa upp” utan njuta av allt det gröna!

Ha en fantastisk helg! Hade jag varit lite proffsigare så hade jag fixat tidsinställda inlägg till er, men det kommer kanske? Har nämligen insett att jag tycker att det är kul att blogga.

På återseende! /Katarina

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *