Mykita och Batman och biergarten

Idag åkte Wincent, jag och Andy till Berlin! Vi åker hem på söndag igen men Andy stannar lite till. Andy har tillbringat mycket tid i Berlin och är en optimal reseguide hver gang! Den här gången bodde vi på Bristol Berlin och det var jättefint. Särskilt frukosten får typ 12 av 10 poäng, ingen skolmatsalskänsla överhuvudtaget utan bara lyx och mys med mimosa och a la carte för den som var sugen på det.

Sen drog vi ut och shoppade lite, vi började på en liten galleria där vi hittade Mykita glasögon, och jag fastnade för den här sjukt coola bågen som påminde om Batman-loggan. Men den kostade ca 4000 kronor så det var inte aktuellt att slå till.

KaDeWe är ett riktigt flådigt köpcenter där framförallt baren på översta våningen lockar! Riktigt goda drinkar och kanske Berlins snyggaste soffa?

På kvällen pustade vi ut lite på en av Berlins ölträdgårdar och det var väldigt skön stämning, alla möjliga människor i alla åldrar hängde där. Wincent som ju har diabetes dricker nog inte öl en gång om året, och jag är ingen storkonsument av fabrikskött till vardags… men är man på en riktig biergarten så känns det som att öl och schnitzel är det enda rätta.

Varmt som fasen är det, och nu ska det bli skönt att lägga sig i det svala hotellrummet.

På återseende! /Katarina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *