Volt och Kreuzberg och basist på rullskridskor

Igår på självaste midsommarafton lyxade vi till det med att äta middag på en restaurang som heter Volt. Vi körde en avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket och det var superbra på alla sätt. Särskilt sommelieren som slabbade några droppar varje gång han hällde upp bidrog till den muntra stämningen, det var väldigt mycket “Cheerio miss Sophie” över honom. Vi rekommenderar Volt till alla som gillar god mat och gott vin i kombination.

Jag och Andy åt nässlor till huvudrätt.

 

Wincent åt rådjur.

 

Jag fick nån banan- och chokladhistoria till dessert och grabbarna åt ost. Portvinet som jag fick till var sjukt gott. Jag planerar att bli en sån där portvins-tant på ålderns höst.

 

Sen gick vi mätta och belåtna ut på gatorna i Kreuzberg där det var high life på fredagskvällen. Det var massor med människor i rörelse och för den som gillar street fashion så glöm London och New York – inga är så coola som Berlinborna. Jag fastnade särskilt för den här basisten i rullskridskor som stod på gatan och jammade med sina polare.
Ett skyltfönster.

 

Berlin by night.
På återseende! /Katarina
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *