Ge aldrig upp

Vänner, How is your Sunday?

Hej alla fina läsare! Jag hoppas att ni har haft en fin helg och att ni njuter av er söndag?

 

En kväll för alla kvinnor

Vet ni vad jag gjorde igår? Jo jag var på ett jätte kul och fint event som hette Femme Night, som nästan var mer som en gala.

Cr fitness stod bakom denna fantastiska kväll  & hade ett eventet för alla deras samarbetspartners, kunder och vänner. Det var väldigt kul att få vara en del av det. Norrsken Jackets som jag förövrigt älskar, var också där. Jag fick med mig en av deras drömfina dunkjackor hem. Spana in den här: https://norrskenjackets.com/sv/product/himle-black/er. 🙂

Om du inte har en fin vinterjacka som är riktigt varm så rekommenderar jag dig att spana in just denna 🙂 Följ dem också på Instagram: norrskenjackets https://www.instagram.com/norrskenjackets/

Eventet hade många fler utställare som erbjöd allt ifrån träningsdagböcker, keramik till fransförlängning & vi som erbjöd By Elsa smycken och allt kunde man köpa direkt på plats.

Kvällen bjöd också på en fin middag, en trollkarl, utmärkelser, en huvudföreläsare som berättade om hållbarhet & sen fick även jag möjligheten att föreläsa och berätta om min resa från att ha överlevt över 40 hjärtstopp till att idag driva By Elsa, mitt smyckesvarumärke.

Så härliga kvinnor alla som var där igår, stort tack CR Fitness som bjöd in mig.

Det var en fin dag & kväll där vi kvinnor fick stå i ljuset och lysa på varandra, vilket jag uppskattar så mycket! <3 Grymt bra initiativ!

It is time to say Goodbye

Detta är faktiskt mitt sista inlägg hos er på Maqt som gästbloggare. Jag vill ge tusen tack till Åza Brennander som bjöd in mig att blogga. 🙂 Underbart, om inte annat, så har det varit givande för mig att dela min resa, min hjärntrötthet och vardagliga funderingar under dessa två veckor. Så stort tack för förtroendet! 🙂

Kolla in detta nedan nu!!

Titta gärna in min webbshop www.byelsasweden.com

Instagram: byelsasweden.com

Då hjälper ni mig och min resa framåt mer än vad ni förstår!!

 

 

& Håll utkik till sommaren efter min bok när den släpps! Den kommer att finnas på min webbshop & på de flesta ställen där du kan köpa böcker. 🙂

Kramar i massor<3// ELSA

Kom ihåg. att aldrig ge upp på dina drömmar!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *