Att leva det goda livet, när man är sjuk

Att leva med min hjäntrötthet kan ibland vara utmanade, den begränsar mig i många meningar. Men den har också gett mig bättre koll på att inte köra på för hårt med mig själv, jag har blivit en peson som har närmare till mina känslor och den ger mig nära relationer. För jag har lärt mig att verkligen ta vara på guldmänniskorna i livet. Samtidigt har jag lättare för att prata om mina problem eller svårigheter och när jag gör det så brukar andra kunna öppna sig på ett helt annat sätt an vad de annars kanske hade gjort. På det sättet är det lättare för mig idag att skapa nära relationer och ta tillvara på dem som jag redan har nu när jag har hjärntröttheten.

Hur tycker ni att det är att gå in i nya vänskaper som vuxen? 

Är det svårt att få nya kompisar som vuxen eller enklare än när vi var barn? 

IDAG BÄR JAG NECKLACE NO 2, DU HITTAR DET HÄR: https://www.byelsasweden.com/shop-online/necklace-no-2-1

Det är alltid superfint, för det passar till allt! Självklart är det äkta silver, precis som allt hos By Elsa.

 

Ha en fin fredag! Snart helg!

/ Elsa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *