Happy Thursday

IDAG ÄR EN BRA DAG! God morgon. 🙂

Idag ska jag på en lunch med en väldigt inspirerande tjej som jag ser upp till, väldigt kul. Sen ska jag fortsätta att jobba på med mitt företag, precis som alla dagar. Love it!

Jag Älskar att mitt jobb är att uttrycka mig kreativt. Vad älskar du med ditt jobb? 

Kolla in min hemsida http://www.byelsasweden.com

 

Förberedelserna inför min miniföreläsning på lördag fortsätter också. Jag ska nämligen på ett event med Femme och CR fitness, en kväll av kvinnor för kvinnor i Eskilstuna. Det kommer att bli en festkväll där kvinnor får komma samman. Jag har fått äran att hålla en liten del av min större föreläsning. Som handlar om min nära döden upplevelse när jag fick hjärtstopp och hur det ledde mig in på företagande. 🙂 Det ska bli väldigt kul!. Ska du ha ett event eller någon typ av konferens och vill ha med ett inslag som kan inspirera så hör av dig till mig (så kan vi spåna tillsammans) på info@byelsasweden.com 🙂

Jag kommer även att ställa ut mina smycken på lördag, så jag hoppas på en härlig kväll. Det ska bli så roligt!

Ha en fin torsdag nu!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *