Gåvor som värmer ens hjärta

Linda Sundberg
Linda Sundberg

I veckan som gick fick jag vara med om något riktigt stort. Något som värmer mitt hjärta in i hjärteroten när jag tänker på det.

Kavlis ägarstiftelse Kavlifonden delar varje år ut pengar till välgörande ändamål. I år beslutade de att hjärtebarn skulle få möjlighet att åka på ridläger nästa sommar. Två ridläger till och med. Jag kan se dessa glada barn komma ridande med kavli mjukost runt läpparna. Vilken härlig syn! Som lägerledare för hjärtebarn och deras familjer under flera år vet jag vad ett läger kan betyda. För många hjärtebarn blir det inte bara en höjdpunkt för sommaren, det blir också erfarenheter, kunskaper, vänskapsband som man bär med sig för resten av livet. Hjärtebarnsförbundets lägerverksamhet är bland det viktigaste vi gör. Allt ändlöst arbete med möten, protokoll, sammanträden och redovisningar är ingenting när man får vara med om glädjen av hjärtebarns berättelser om sina lägerupplevelser och lägerbus. Så när man får vara med om att kunna starta två nya läger med gåvor från generösa givare som Kavli blir man verkligen rörd.

Kavlifonden-large-2562-5

Jag känner djup tacksamhet för alla gåvor, stora som små, som gör detta möjligt. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hjartebarn.se

 

Hjärtliga hälsningar Linda

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *