Lagen om attraktion

Lili Öst
Lili Öst

Som jag utlovade igår ska jag förklara lite mer omfattande vad attraktionslagen är och hur den fungerar.
Attraktionslagen är det viktigaste verktyget vi har för att skapa vårt bästa liv. Men om man är omedveten om den så kan den lika lätt bli vår absolut största fiende, eftersom den hela tiden jobbar ihop med våra tankar och känslor. Och är det så att det du oftast fokuserar på är det du avskyr, det du är rädd för, det du inte vill ha – då är det just dessa saker som du blir en magnet för. Som du ofelbart kommer att dra in mer av i ditt liv, för det är så attraktionslagen fungerar. Som jag tidigare nämnt, lika – attraherar – lika.

Så, är du redo nu för att så ett frö till en resa i en kanske för dig helt ny värld. Full av möjligheter. För att få ut det mesta möjliga av resan rekommenderar jag att du har ett öppet sinne och inte låter den kunskap du hittills besuttit begränsa dig i det jag nu ska berätta.

LAGEN OM ATTRAKTIONSKRAFTEN,  LOA eller attraktionslagen som man också kallar den, är som jag tidigare nämnt en universell lag. En naturlag. Och som alla naturlagar – så är den statisk.
Gravitationskraften är en annan naturlag. (Det är alltså denna typ av universell lag vi talar om här så du förstår vilken division den spelar i.)
Allt i universum är vibrerande energi. Även våra tankar och känslor. Ju mer du tänker en tanke – ju mer vibrerar den. Och ju mer den vibrerar, ju mer magnetisk blir den och börjar dra till sig det som ligger och vibrerar på samma frekvens. De tankar du tänker mycket – blir mycket magnetiska. De du tänker lite – blir lite magnetiska. Och de du aldrig tänker – blir lika magnetiska som två träklossar…

Om vi tar ett vanligt exempel ur livet som många lever i ständigt, så ser du förhoppningsvis direkt vad man genom det och sitt mesta tanke- och känslofokus drar till sig mer av.
Vad tror du att du aktiverar för energier och blir en stark magnet för om du hundra gånger om dagen tänker att du lider brist på pengar, att du inte har råd, att du oroar dig för hur du ska kunna betala månadens räkningar osv. Inte en gång tänker positivt gällande din ekonomi, att din ekonomiska kris bara är ett temporärt läge och inte en statisk situation och/eller inte fokuserar på dina möjligheter att förändra din nuvarande ekonomi… Hur djupt tror du att du själv ankrar dig och låser fast dig i din oönskade situation?! Hur stark tror du din magnet blir för att dra till sig mer av det som liknar? Tror du att du kommer att lösa ditt oönskade läge om ditt mesta fokus är på den utmanande situationen i sigmer än den är på LÖSNINGARNA av situationen? Möjligheterna att lösa situationen …och tilliten till att du kommer att lösa situationen.

Vi lever i ett inkluderande universum, vilket betyder att vi bara kan bjuda in det vi VILL ha, och inte tänka bort det vi inte vill ha, eftersom så fort vi aktiverar en tanke – så blir den magnetisk och börjar dra till sig det som liknar. Det finns inga negationer i varken vårt undermedvetna eller universum, så ordet INTE finns INTE förutom i vår vokabulär, vilket ställer till det duktigt för oss, eftersom det finns väl inget som vi fokuserar så hårt på som de saker som vi INTE vill ha i våra liv…

universe-1044107_1280

 

Jag hoppas att du redan NU börjar se ett mönster. Vill du ha mer omfattande information så att du kan förstå attraktionslagen på ett djupare plan, vilket man behöver göra om man ska lära sig se alla möjligheter såväl som fallgropar vi har runt oss hela tiden och kunna använda den så mycket som möjligt till sin fördel, kan jag rekommendera min bok Jag blir vad jag tänker

Att jobba med universums krafter, påverka energier, molekyler och atomer även om du hittills räknat dig själv som en sansad, välutbildad, och jordnära person. Kan jag verkligen tro på det här. Vågar jag verkligen ta till mig det här stora, eller ska jag hålla mig till det som bevisat sig igen och igen (även om det inte ger mig det liv jag vill ha och inte skapat en värld jag vill leva i…) Vad ska folk tro?! Vad ska du tro? Det är mycket att smälta! Framför allt är det säkert flera som behöver tänka igenom om de verkligen kan tro på det jag säger …
Till dig som tvivlar kan jag dock säga detta: Det spelar ingen roll vad du tror – attraktionslagen fungerar precis som den gör i alla fall, oavsett vad du tror! Precis som gravitationskraften helt och hållet struntar i om du tror på den eller inte om du kastar dig ut från fjärde våningen. Du kommer dundra i marken – oavsett om du tror på den eller inte! Vilket betyder att vi alltid – oavsett VAD vi än tror, ändå har allt att vinna på att se till att vi lär oss hur den fungerar så att vi inte använder den mot oss själva av ren okunskap!

Jag skulle vilja uppmuntra dig att reflektera över detta jag nu skrivit, och se om du kan få några aha-upplevelser gällande det som du hittills dragit in i din verklighet. Det som du har haft att glädjas åt eller att tampas med. HUR har du hittills tänkt, fokuserat, känt och handlat i ditt liv, i dina positiva såväl som negativa upplevelser. Har det varit någon skillnad i ditt grundresonemang mellan dina önskade och oönskade resultat? I ditt mesta tanke- och känslofokus? Här kan du få otroligt viktiga fingervisningar om dina egna tankemönster och vad de ligger till grund för.

Inser du att du har ALLT ATT VINNA på att lära dig att kalibrera dina tankemönster och vill fördjupa din kunskap inom detta fält, föreläser jag, håller utbildningar och workshops för både företag, privatpersoner/grupper och jobbar med coachande samtal via skype/telefon/IRL.
Kontakta mig på lili@liliost.se om du vill vet mer.

SKAPA dig nu en underbar dag! Valet är ditt! Det valet är alltid ditt!

With Love/Lili

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *