Boktips

Lili Öst
Lili Öst

2016´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

Boken Jag Blir Vad Jag Tänker ger dig kraftfulla insikter och verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och framförallt – får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det… Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv och ta dig från oönskat till önskat läge!

 

bok Lili Öst

 

Jag som gästbloggar på maqt.se heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som mental – PT, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Jag hjälper företag och privatpersoner att från en helt ny vinkel förstå varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om den avgörande vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Och att attityden är långt viktigare än någon tidigare kunnat ana! Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

With Love/ Lili

 

“Vi får den verklighet vi regisserar. Att Jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livsfilm till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.”

/Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *