Hur tänker du människa?

Lili Öst
Lili Öst

Välkommen tillbaka! I förra bloggen gjorde jag er medvetna om attraktionslagen i kombination med att sätta och nå mål. Idag vill jag prata mer om våra tankar. Våra mest viktiga och skapande kamrater som – när vi låter dem härja fritt utan styrning – också kan bli våra värsta fiender!

Något som du kanske inte till vardags tänker på, är att allt du ser, har och upplever runtomkring dig i ditt liv – har börjat som en tanke. Om inte i ditt huvud, så i någon annans. ALLT startar som en tanke! Om du nu reflekterar över det du har i ditt liv, både gott och ont, och inser att allt börjar med en tanke – då ger det dig en enorm kraft att inse att du kan. Genom att skapa andra typer av tankar än de du tänkt innan, som har skapat det som du inte är nöjd med i ditt liv, också skapa en annan typ av verklighet, som du blir nöjd med! Hisnande tanke – eller hur!

Ser du vilken potential detta verktyg som kallas tankar har, om du använder dem rätt?! Genom att använda dem utan styrning, eller vetskap om att du kan styra dem, så blir resultaten ibland bra och ibland dåliga. Genom att medvetet bestämma vad och hur du ska tänka – så ökar du genast upp procenten av hur mycket du kommer få framåt i ditt liv som du blir nöjd med!! Utan styrsel kan våra tankar börja bete sig som värstingar, utan någon som helst urskiljning! Som riktiga tonåringar där hormonerna står som spön i backen!

bubble-19329_640

 

 

Sängen du vaknade i, i morse – började som en tanke!
Koppen du drack ditt morgonkaffe eller te i – började som en tanke!
Tunnelbanan, bilen eller bussen du åkte till jobbet med – började som en tanke!
Huset som ditt arbete ligger i – började som en tanke!
Företaget som du jobbar på – började som en tanke!
Kläderna du har på dig idag – började som en tanke!
Har du någonsin tänkt på det? ALLT BÖRJAR MED EN TANKE!!
Du vet ju att du kan tänka sådant som ger dig de resultat du vill ha! Men du tänker även sådant som inte gör det! Det är bara DU som kan bestämma dig för om du ska minimera de saker du inte vill ha och maximera mer av det du vill ha – genom att tänka rätt! Och med “tänka rätt” menar jag att fokusera på och medvetandegöra det du har som redan är bra och allt det härliga du vill bjuda in mer av. Ju mer fokus du lägger på detta – ju mer av det du vill ha drar du till dig.

Hur väljer du att tänka nu? Att du kan tänka dig en annan verklighet än den du nu har – eller att du inte kan? Bra, viktiga och klart avgörande tankar att tänka på! Lycka till!

With Love/Lili

 

Jag som gästbloggar på Maqt.se heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som mental – PT, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Jag hjälper företag och privatpersoner att från en helt ny vinkel förstå varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om den avgörande vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Och att attityden är långt viktigare än någon tidigare kunnat ana! Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *