Hur skulle ditt liv sett ut om du vetat allt det du vet idag…

Lili Öst
Lili Öst

Det här är min sista blogg på maqt.se för denna gången. Jag hoppas att du tycker att det varit intressant att följa min artikelserie och att den sått ett frö i dig att jobba vidare med.
Hur skulle ditt liv sett ut tror du, om du redan från början fått veta att du faktiskt kunde påverka det som hände dig mer än du någonsin trott? Hur skulle ditt liv sett ut om vi alla redan som barn både hemma, på förskolan och i skolan fick lära oss om attraktionslagen, hur den fungerade, hur VI skulle använda den som ett perfekt skapar verktyg att mejsla ut vårt eget liv med. Hur skulle samhället se ut?

Hur skulle ditt liv sett ut om du fått veta att du kunde fokusera in de situationer, människor och saker du ville ha i ditt liv? Att du faktiskt kan förändra molekyler genom dina förväntningar och ditt fokus? Om du fått veta redan från början när du var liten, att du var en kraftfull skapare och inte bara en människa med begränsningar – skulle ditt liv sett annorlunda ut än det gör idag tror du?

Hur skulle ditt liv sett ut tror du om du redan från barnsben fick lära dig allt DU har att vinna på att alltid ta ansvar för vilken typ av energi du sår runt omkring dig. Hur mycket DU har att vinna på att välja en positiv, generös, kärleksfull och empatisk attityd mot alla de du möter, kända som okända. Hur mycket Du har att vinna på att ha fokus på att landa väl, inte bara fokusera på att ha rätt. Hur skulle världen se ut om alla förstod detta?

Hur skulle ditt liv sett ut tror du om du hela tiden gjorde aktiva val gällande vem du vill uppfattas som och att du hela tiden skulle ha top of mind att vara en god ambassadör för ditt eget varumärke. Hur skulle vårt samhälle se ut? Hur skulle världen se ut?

Vad tror du skulle bli annorlunda i ditt liv och i det liv som finns runtomkring dig, om du lärde dig allt det som finns att lära om detta idag istället? Vad skulle du vilja skapa annorlunda? Vad vill du ta bort, vad vill du bjuda in mer av? Ser ditt liv ut som du vill att det ska se ut, eller sliter det mellan önskan och realitet? Hur vill du att ditt liv ska se ut? Vet du det? Hur skulle företaget se ut om alla fick på sig dessa glasögon? Hur skulle skolan se ut om alla fick på sig dessa glasögon. Både elever, föräldrar och lärare!?

Att gå från att hantera det liv som ges till att skapa det vi vill ha, är ett medvetet val vi behöver göra. GÖRA! Dvs AGERA på!

Många gånger stannar vi dessvärre i att vilja och att önska, men glömmer att vi även behöver agera och fokusera. Oavsett vad det gäller. För någon kan det handla om att bli rik och berömd, för en annan kan det vara att bli frisk, för den tredje kan det vara att leva ett liv i harmoni med sig själv. Oavsett din strävan, så är det samma väg dit. Och den vägen börjar med ett medvetet val, som du sedan behöver bena ut och skapa en plan för, som du till sist agerar på. Låt inte dagarna och livet bara löpa på, utan GÖR något om du inte är där du vill vara!

Jag vet att du kan. Tro på det Du med! Tack för att du följt mig under dessa veckor på maqt.se

Behöver du hjälp på vägen har jag flera alternativ nedan för dig som är intresserad.
Lycka till med att skapa ditt bästa 2016!

 

With Love/Lili

Lili Öst helbild

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, – Ett nytt unikt coaching koncept som tar dig från att bara HANTERA livet som är – till att SKAPA det liv du vill leva. En inre utvecklingsresa för kvinnor där du skapar Kraft team tillsammans med dina väninnor. Kontakta mig på lili@liliost.se för mer information. Föreläsningar/workshops på öppen scen samt för företag. Läs mer/boka på www.liliost.se
Coaching via telefon/skype/IRL. Boka på lili@liliost.se
”Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!”
Eva Reignier, Stockholm

”Lilis musikaliska föreläsning gav oss många bra reflektioner och nya tankar om mina egna val i livet. Föreläsningen går rätt in i hjärtat och ingen går därifrån utan att ha blivit berörd.”
Jeanette Hegedüs Stf Sektionschef/Gruppchef Trygghetsservice Trafikavd. SL

”Lilis deltagande på vår kick-off var uppiggande, kul, tänkvärt och gav energi! Hon påminde oss om hur jag påverkar och bidrar att se möjligheter och ökad arbetsglädje”
Bassam el Mattar, Sverigechef Fritidsresor

Lili har gett mig ovärderliga insikter och handfasta verktyg som helt vänt mitt liv!
”Jag trodde att jag var en positiv person med rätt fokus, även om jag haft en lång period i mitt liv där jag konstant dragit till mig tuffa utmaningar. Jag förstod inte sambandet mellan mina resultat och mitt fokus.

Jag ÄR en positiv person, men idag förstår hur fel fokus jag haft! Både tanke – och känslomässigt. Med Lilis coachning har jag ställt om fokus och “rattat in” rätt frekvens så jag blir en magnet för det jag vill dra till mig och skapa och jag ser dagliga bevis på att jag nu är på väg åt rätt håll i full kraft! Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill höja sitt liv till en ny nivå.” Mita Magnusson, CEO Mitas mat

 De här månaderna har varit fantastiskt utvecklande!
“Jag har under en period haft Lili som coach och det har varit helt fantastiskt! Det har stärkt min självkänsla, gett mig nya insikter om mig själv, om attraktionslagen samt varit mycket utvecklande även för mitt företag. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag valde att satsa på min egen utveckling genom Lilis unika metod.”
Marina Karlsson, egenföretagare

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *