Nytt år nya möjligheter på alla plan..

Natalia Sami Pšajd,
entreprenör, inspiratör och coach

 

Året 2018 har startat och mitt år börjar verkligen på ett nytt sätt. Mycket som händer på en gång. Jag får tillfälle att använda alla de verktyg jag lärt mig under årens lopp.

Jag kommer under kommande blogg-inlägg dela med mig om vad som sker här och nu..

*Istället för att arbeta med Papilly på heltid arbetar jag numer som samarbetspartner

*Flytt till bostadsrätt

*Ändrade familjeförhållanden

Börjar året i bloggen med att verkligen dela med mig av var jag är.. Lite läskigt men bjuder på det här… Idag blir det mer fördjupat kring Ravishinglife – min passion min dröm..

Genom att kliva åt sidan gällande Papilly skapar jag mer utrymme till att göra det jag brinner för mer.

Finnas tillgänglig för företag att anlita mig för föreläsningar, workshops och coachning på grupp och individs nivå. Coachingen kan man även såklart anlita mig i privatregi.

Jobba preventivt för att få verktyg till en mer avslappnad vardag. Ge verktyg för att hantera stress där såklart Papilly är ett av verktygen jag jobbar med.

Från att vara heltidskonsult slänger jag mig ut igen och provar vingarna, med en tro och ett driv i att bidra till att göra skillnad.

Bidra till att ge mer välmående arbetsmiljöer, större förståelse till mönster, behov och hur vi kan agera bättre. Hur jag kan vara MITT BÄSTA JAG utifrån där jag är i stunden.

Hur kan jag välja att vara en del av lösningen istället för att vara en del av problemet?

Vi går inte alltid på rosa moln. Vi är inte alltid på topp men hur vi kan vara vår bästa version i stunden är så otroligt spännande. Du läser mer om mitt arbete på min hemsida Ravishinglife

Såklart använder jag mina verktyg dagligen då vi alla har en vardag som kan utmana oss på ett eller annat sätt.

Jag hör ofta ”fake it until you make it” well…

Jag tillhör dem som allt för ofta kanske väljer att vara öppen och sann med hur livet ser ut.

Kanske inte så angenämt för alla, men jag tror samtidigt att vågar jag vara öppen och sann, vågar fler, vilket också är min erfarenhet.

Det är en del av min mission – att vara avslappnat effektiv i min vardag innebär att jag inte behöver filter eller försöka hålla en fasad som inte är sann.

Det är helt enkelt inte en dans på rosor alla dagar att kasta sig ut i en helt ny bransch. Vara ben-säker på att man kan göra skillnad även om man känner det i hela kroppen och bara får positiv feedback från alla samarbeten som hittills varit.

En av mina största utmaningar i livet är tålamod.. som ni förstår är det väldigt väldigt bra att ha tålamod när man driver eget företag och byter bransch. 😉

Så mitt 2018 kommer handla om att ha tålamod, att våga stå kvar och att våga satsa.

Kastade mig till exempel ut i en föreläsningstävling som Talarforum anordnar, av någon anledning fick jag ett mail med information om tävlingen.

Väl inne på sidan möts jag av raderna..

”Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap och lyfta människor som vill börja föreläsa eller som kanske föreläser lite men vill komma ut och föreläsa mer.”

”Vi ångrar bara de chanser vi aldrig tog – ansök idag!”

Sagt och gjort så är jag nu med i tävlingen. Ska bli otroligt spännande att se hur det går..

Håll tummarna 😉

Tack för att du lyssnar och ser fram emot att dela med mig mer av var jag är i mitt NU.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *