AC och festival och Handmaid’s tale

Godmorgon! Shit vad varmt det är om nätterna redan nu. Har bestämt mig för att begära in offert för AC på åtminstone ena våningen av vårt hus men av naturliga skäl så hamnar jag mest i telefonkö när jag försöker. Jag har inga större problem med värme generellt men tycker att det är tufft på natten när man ska sova. Förra sommaren var en pärs och det var en lättnad att åka till Las Vegas i slutet av sommaren, dels så är ju värmen snustorr där och dels så har de AC överallt. Kom hem utvilad och fin. Eller ja, utvilad och lite spritplufsig om sanningen ska fram hehe! Men när jag nu hörde att många tror att denna sommaren blir lika varm som förra, ja då vill jag ha AC hemma.

Jag är gräsänka sedan i onsdags, maken är på SRF (Sweden Rock Festival) och kommer inte hem förrän imorgon kväll. Det är lite trist att vara ensam hemma men rätt skönt också att behöva ta noll hänsyn. Är inte heller den sortens fru som oroar sig när han är iväg, fick den här bilden med ett sms och han ser ju inte direkt lidande ut. Zebrakings trummis Malte Bohlin till vänster och min man Wincent Ek till höger.

Såg precis att HBO släppt 3 nya avsnitt av The handmaid’s tale och det var ju bra timing för Wincent klarar inte av den serien, han fick ångest och en mycket märklig ansiktston när han plågade sig igenom de två första avsnitten så sen fick jag kolla vidare ensam. Jag mår väl inte heller prima efter ett avsnitt men blir nog främst förbannad på ett konstruktivt sätt. Det kommer alltid att finnas krafter som vill kuva kvinnan och tyvärr kan vi aldrig någonsin släppa guarden. Är dessutom själv ultrafertil och eftersom jag inte vill ha barn så vore det verkligen en mardröm för mig att bli avelsko åt staten, som huvudpersonen är i serien. Hur vet jag att jag är ultrafertil om jag aldrig varit gravid? Mer om det i ett annat inlägg.

På återseende! /Katarina

 

4 kommentarer

    1. Men fy! Jag tycker att det är hemskt med bara en vanlig förkylning när det är sådär varmt. Krya på stackars plutten! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *