60 kg och Lynchberg lemonade och MTV

God morgon! Jag hoppas att ni är lite piggare än jag, efter en kväll av cocktails hos min kompis Andy så är jag lite sliten. Men det var det värt! Jag drack inte allt som bjöds men det räckte tydligen med en Lynchberg lemonade (bäst), en Moscow mule och en Mint julep för att det ska kännas dagen efter – åtminstone när Andy gör dem. Han snålar inte med det staaka om man säär (“starka om man säger” på småländska).

Andy upplyste mig igår om att han nu har gått ner 60 kg i vikt. Det är verkligen imponerande. Smart som han är så har han gjort det under väldigt lång tid så risken att han går upp allt igen är betydligt mindre än om han gjort ett tokryck och gått ner allt på ett eller två år. Andy och jag har en deal att den som väger minst av oss när vi åker till Japan i september står för drinkarna. Jag tror att jag är rätt så körd där!

Vi hade lite knytkalas och jag var ansvarig för efter maten-snacks. Jag var på Rusta igår för att köpa en filt och när jag såg alla snacks så tänkte jag att jag slipper trängas på Ica om jag köper det jag ska ha med mig på Rusta. Det är ju bara det att det är lite skumma grejer på Rusta… lite off-brand eller vad man ska kalla det. Men jag hittade popcorn och chips och sen slog jag till på en ironisk Twistpåse men jag skulle säga att den gjorde succé helt utan ironi.

Något genialiskt som jag inte fattar att jag inte tänkt på själv, var att Andy körde spellistor på Youtube under kvällen, det var som MTV! Ska jag genast börja med här hemma. Smygtog en bild på Karin som tyckte att det var sådär kul att sitta med ryggen mot tv:n när vi andra kommenterade alla videos. Men hon är ju nyopererad och har fått alla möjliga roliga piller av doktorn så jag tycker faktiskt inte att hon ska klaga.

Ha en skön söndag! /Katarina

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *