Smink och fettkaffe och Kenzo

Godmorgon! Äntligen har det svalnat lite ute så att jag kan sminka mig som vanligt igen. Det är ingen idé när det är sådär varmt väder som förra veckan, det rinner bort innan jag har fått dit det. Jag lägger vanligtvis ungefär 20 minuter varje morgon på att sminka mig och det är då jag laddar inför dagen som kommer. Jag upphör aldrig att fascineras över hur annorlunda vi kan se ut med bara lite smink. Se före och efter nedan!

Wincent har diabetes typ 2 och med största sannolikhet så kommer han att behöva medicinera en dag, men vi spjärnar emot och vill sköta det med kost och motion så långt det går. Så när hans senaste långtidssockermätning inte var så bra som den brukar, så gav jag mig ut på nätet igen. Eftersom alla funkar lite olika så får man testa sig fram, jag tror att nästa mätning är i augusti så vi har tid att fippla. Idag testade jag att göra Bullet proof coffee till honom, eller fettkaffe på ren svenska. Du mixar en kopp starkt kaffe med 1 msk osaltat smör och 1 msk kokosolja tills det ser ut som en vanlig latte. Det luktar fantastiskt men jag tycker inte att det smakar så bra – men det kvittar ju för det är inte jag som ska dricka det. Wincent var nöjd! Så det får bli den nya frukosten för honom ett tag framöver.

Nu har jag också valt dagens bågar så då är jag redo att åka till jobbet! Idag föll valet på en maffig pjäs från Kenzo, du hittar den i din närmaste Specsaversbutik med artikelnummer 30770096.

Jag önskar dig en bra start på veckan! /Katarina

 

5 kommentarer

    1. Ja och det är ju en jävla tur för det tar ju som sagt en stund numera att göra sig i ordning! Haha!

  1. Fina glojärn på en vacker kvinna som jag har turen att få vara gift med! Jag blev inspirerad av att höra Katta berätta om “kaffefyndet”, och att läsa om det här på bloggen gör mig ännu mer triggad att få ner det här j*vla långtidssockervärdet. Tack älskling, du är bäst!

  2. Alltid lika snygg med eller utan färg❤ vad kul att få läsa lite blogg!! Ni kämpar tillsammans..så Grymt puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *